ΦΩΣ ΕΚ ΦΩΤΟΣ
[Filomena Cennamo]
Όλα ξεκίνησαν από την μεγάλη ερώτηση: "Γιατί εμένα;"

Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας τον Ιούνιο του 1977.
Μεγάλωσα κι έζησα στη Θεσσαλονίκη. Είμαι παντρεμένη με δύο παιδιά. Το 2011 διαγνώστηκα με καρκίνο του τραχήλου 4ου βαθμού… Μου έδωσαν μόλις λίγους μήνες ζωής! Πόνεσα, έκλαψα και θρήνησα τον εαυτό μου… Σκεφτόμουν την θλίψη και την απώλεια που θα βίωναν τα παιδιά μου… 7 μέρες μετά την ανακοίνωση, κάνω ολική αφαίρεση γυναικολογικών οργάνων… Κάθε μου σκέψη κατέληγε πάντα στο: “Γιατί εμένα;

Βγαίνοντας από το χειρουργείο, με φρικτούς πόνους συνειδητοποιώ ότι είμαι ζωντανή. Μέσα όμως στην απομόνωση αντιλαμβάνομαι  ότι υπάρχει κάτι παραπάνω από αυτή την ζωή. Και η αναζήτησή ξεκινά… Η πρώτη μου κίνηση ήταν να απορρίψω όλες  της χημειοθεραπείες που ήθελαν να μου επιβάλουν οι ογκολόγοι.
“Μα θα πεθάνεις εάν δεν κάνεις θεραπείες…” φώναζαν. Αλλά, πιο δυνατά φώναζε η φωνή της ψυχής μου… κι είπα: “Μα εγώ Θα ζήσω!” Κι ήρθε η Αλλαγή!!
Κι επέλεξα να αλλάξω “Ζωή” για να ζήσω… για όσο ζήσω…
Ξεκίνησα από τον Τρόπο Διατροφής. Αρχικά με αρκετή μελέτη για να αποκτήσω τη γνώση. Απομάκρυνα κρέας, γαλακτοκομικά, άλευρα και ζάχαρη. Γέμισα το σώμα μου με ζωντανές τροφές που μας δίνει η γη, με απεριόριστα φρέσκα φρούτα, καρπούς, ρίζες, σπόρους, έλαια και φρέσκα λαχανικά.
Συνέχισα με τον Τρόπο Σκέψης. Κατανόησα τι είναι ο καρκίνος… Τι μπορεί να προκαλέσει το ξύπνημα… Ρώτησα, διάβασα… έψαξα… έμαθα… Κι άλλαξα τρόπο σκέψης!
Προχώρησα στη Δράση. Μέσα από διαλογισμούς, αρκετή μελέτη και σεμινάρια αυτογνωσίας κι ολιστικής προσέγγισης.
Κι ήρθε η Συνειδητοποίηση… Είχα βρει το δικό μου μονοπάτι. Συνειδητοποίησα ότι δεν χρειάζεται να αλλάξω τις καταστάσεις, αλλά τον τρόπο που τις βίωνα. Εκεί κατάλαβα ότι ο καθένας μπορεί να θεραπεύσει τον ίδιο του τον εαυτό.
7 χρόνια από εκείνη την μεγάλη ερώτηση κι είμαι ακόμη ζωντανή! Σε μια διαρκή αναζήτηση γνώσης και αλήθειας… μα με την απάντηση στο αρχικό μου ερώτημα: “Ευχαριστώ που έγινε σε εμένα!
7 χρόνια σε ένα υπέροχο ταξίδι με αποτέλεσμα να νιώθω ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Και συνεχίζω να πετάω!
7 χρόνια τώρα, συνεχίζω να  παρακολουθώ σεμινάρια, να μελετώ, να σπουδάζω, με σκοπό να διδάσκω και να καθοδηγώ τους Ανθρώπους, μέσα από ένα υπέροχο ταξίδι σαν το δικό μου, ώστε να μπορέσουν να απαντήσουν στα δικά τους ερωτήματα, για να μπορέσουν να φτάσουν:
το σώμα τους στην Αυτοθεραπεία,
την ψυχή τους στην Γαλήνη
και το πνεύμα τους στο σκοπό της δικής τους ζωής!
Φιλομένα Τσεννάμο 2019
(Filomena Cennamo)

THEY SAY
[Testimonials]
What People Say?